TINY P.BAG CUTE


CODE : KJ 313
PRICE : RM0.20/PCS
PACKING : 50PCS/PACK
COLOR : PELBAGAI WARNA
SIZE : 5.5X3.5X9.5CM

*saiz ini hanya muat 1 biji telur sahaja

26 comments:

Anonymous said...

salam..saya berkenan dgn design ni tp untuk design ni ade bag yg sedikit besar x?yg boleh muatkan 1 gelas mini..tq

Anonymous said...

saya minat design ni... kalau saya nak warna light purple and reben warna silver or putih boleh? what is minimum order? tolong email kat saya ek. cuties.cutegurl@gmail.com

Anonymous said...

saya minat warna purple light dan reben warna silver @ putih. saya nak order 50pcs shj. boleh tak penghantaran dibuat sebelum hari rabu 5hb 0ct, 2011. email: rahayu.azan@gmail.com

Anonymous said...

salam..

saya minat design ni, klau blh nk warna purple dan warna pink. saya nak order dlm 1000 pcs shj. boleh tak bagi quotation. email: sarahandrew1@hotmail.com

najihah said...

design nie ada stock x??

aishah_md86@yahoo.com
hy

Anonymous said...

salam, boleh sy tahu brapa harga utk 200 pieces? ada colour apa ek?

fyzani_019@yahoo.com

fafaeifa said...

akak tiny beg ni ada cler pth n purple x? msh harga 0.20 tok 50 pcs ke?
email :fafa _eifa@yahoo.com.my

Anonymous said...

salam..stok untuk design ni ade lagi tak? warna ungu n pink...
email: deezyra_88@yahoo.com

zai borg said...

nak tanya, berapa postage ke swk?

Anonymous said...

Salam..papper bag nie muat tak utk masukkan memo book tu? harga masih sama ke? berapa harga jika pos ke ktn pahang..?
Tlg email kt sy ye..TQ
haniazahari@gmail.com

Anonymous said...

cantik... email kt saya utk harga 1000pcs boleh? rynna_natasha@hotmail.com

Anonymous said...

salam..

Still available tak this paperbag.
Bleh give me the size?
Is it available in pink reben purple?

Pls email salyenaruzaini@yahoo.com

Anonymous said...

mcm mana nak order? apen_devil@yahoo.com

+Sha+ said...

Assalam.. macam mane saya nak order paperbeg nie ye.. saya nak dalam 100pcs.. harga masih 20sen/1pcs ke??
kalo buh gula2 dlm 4-6 biji ok x??
nie email saya : shahida_lib@yahoo.com

aen said...

slm...paper bag ni still ade stock lg x?? klo nk 1000pcs bley dpt hrge murah lg x?? lg stu muat x klo ltk cd skeping???
cheryplum_aen89@yahoo.com

Cherry Blossom said...

Salam paper bag ni still ade stock lg ke?? Sy area kota bharu..nak dalam 500 pcs..tlg email mimi.adib@gmail.com

Anonymous said...

akak...tlg email utk paperbag ni
norainizakaria86@yahoo.com
kalau blh saya nak wrna pink purple dalam 1000pcs

Anonymous said...

Assalamualaikum,

kalau 100pcs leh disc x?
nak anta kt Ktrg boleh?
lagi kaler ape yg ade?
email:aizaomp@yahoo.com

Anonymous said...

salam...

saya dari sarawak...kalau saya nak order ni 200pcs berapa ya skali dgn penghantaran?
rasyidahamin@yahoo.com

Anonymous said...

Klu nak 1000 pcs harga sama gak ker...tlg email k
lynda_0609@yahoo.com
TQ

Anonymous said...

Salam..plez email saya n bagi detail sal paper bag ni..
1 - klu order dalam 300-500 pcs
2 - sempat xsiap b4 28hb Dis ni?

Email - putrimanjaku@yahoo.com.my

Tq..A.S.A.P

nynafarhana said...

Saya berminat dengan bag goodies ni.bole x emailkan saya untuk order: nynafarhana88@gmail.com

Anonymous said...

Masih ada lg ke bag goodies ni...? Email kn kt sy. Fizah_aries@yahoo.com

Anonymous said...

Ada lg ke stock tuk brg nie? sy nk order 500pcs...email sy...dianagani1@gmail.com

Ernie Losin said...

ada stok lg tak. ..
ernie.losin84@gmail.com

ZaTiL HuSnA said...

ada lgi x yg ni?
email zatilhusna.harry@gmail.com